Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ TEMPUR

TEMPUR: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 

Το TEMPUR® είναι ένα υλικό για την εκτόνωση της πίεσης και αποτελεί μια καινοτομία στην τεχνολογία ύπνου όπου θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κοιμάστε. Η ιστορία αυτού του επαναστατικού υλικού, η αλλιώς η ιστορία όλων των προϊόντων TEMPUR, ξεκίνησε με την Έρευνα της NASA να δημιουργήσει ένα υλικό που θα μετριάσει τις υπερβολικές δυνάμεις g με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αστροναύτες.
Οι επιστήμονες στην TEMPUR, συνειδητοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες του υλικού για την εκτόνωση της πίεσης, αφιέρωσαν γύρω στα δέκα χρόνια και ξόδεψαν εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες, ώστε να τελειοποιήσουν το υλικό TEMPUR για τους καταναλωτές μετατρέποντας το ως τη βασική επιφάνεια στρώματος για τον ύπνο.
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ TEMPUR;
Το TEMPUR είναι ένα υλικό για την εκτόνωση της πίεσης από ελαστική βισκόζη με δομή ανοιχτής κυψέλης, είναι ευαίσθητο στην θερμοκρασία και διαμορφώνεται ανάλογα με το ακριβές περίγραμμα του σώματος σας. Το κοινό υλικό πολυουρεθάνης έχει ως χαρακτηριστικό τα ακανόνιστα σχήματα κυττάρων, τα οποία απλά συμπτύσσονται υπό το βάρος. Με το TEMPUR, δισεκατομμύρια ανοικτές κυψέλες κινούνται απαλά γύρω από τις καμπύλες του σώματος σας παρέχοντας σας μια συνολική στήριξη όπου απαιτείται χωρίς μετρητή πίεσης. Όταν σηκώνεστε όρθιοι, το σώμα σας επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ
Το αυθεντικό υλικό TEMPUR παρασκευάζεται μόνο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας, χρησιμοποιώντας την φόρμουλα την οποία εκμεταλλευόμαστε αποκλειστικά εμείς, και την οποία γνωρίζουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Η διαδικασία παρασκευής γίνεται αποκλειστικά για τα προϊόντα TEMPUR. Ο οίκος TEMPUR είναι υπερήφανος που προσφέρει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Τα καλύμματα είναι σύμφωνα με το πρότυπο Ökotex 100, ενώ το υλικό των στρωμάτων έχει εγκριθεί από το Ανεξάρτητο Γερμανικό Ινστιτούτο, LGA, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η επεξεργασία των προϊόντων TEMPUR γίνεται έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά στα ακάρεα οικιακής σκόνης αλλά και σε άλλα οικιακά αλλεργιογόνα.
 
ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Το εκπληκτικό υλικό TEMPUR προκάλεσε επανάσταση στον ύπνο αποδεικνύοντας ότι ένα στρώμα δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο σταθερό ή μόνο μαλακό. Μπορεί να είναι και τα δύο. Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται κατάλληλα στο σώμα σας, εξαλείφοντας ουσιαστικά την επώδυνη πίεση που υπάρχει σε όλα τα σημεία του σώματος, και μειώνοντας την ανάγκη του σώματος σας να τιναχθεί προς τα πάνω και να αναζητήσει μια πιο άνετη θέση στον ύπνο χωρίς πόνο.
Το υλικό TEMPUR είναι απαλό εκεί που επιθυμείτε, και σταθερό εκεί που χρειάζεται.
 
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΕΣΗΣ
Εν ολίγοις, η διαχείριση της πίεσης είναι μια διαδικασία απορρόφησης και ανακατανομής πίεσης ομοιόμορφα, σε ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος σας.
Η εξισορρόπηση της πίεσης στις αρθρώσεις σας και στην σπονδυλική στήλη μειώνει τον πόνο, και σας βοηθά να έχετε έναν ξεκούραστο και βαθύ ύπνο. Τα στρώματα TEMPUR διαθέτουν το σύστημα διαχείρισης απόλυτης πίεσης προσφέροντας άνεση, στήριξη, βαθύ και ξεκούραστο ύπνο.
Η διαχείριση πίεσης αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της θεραπείας κατά της αϋπνίας η οποία προκαλείται από πόνους στην πλάτη, πόνους στην πλάτη σε χαμηλότερα σημεία, ινομυαλγία, αρθριτικά και σύνδρομο ανήσυχων ποδιών.
Η διαφορά ανάμεσα σε ένα στρώμα TEMPUR και σε ένα ελατήριο στρώματος έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά, και έχει αποδειχτεί με την βοήθεια ενός ηλεκτρονικού συστήματος μέτρησης. Χρησιμοποιώντας μια ευπροσάρμοστη κουβέρτα με αισθητήρες πίεσης οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα PC, γίνεται μια δοκιμή αναφορικά με την εκτόνωση πίεσης. Τα δυο σχεδιαγράμματα παρακάτω, δείχνουν τι συμβαίνει όταν ένα άτομο που ζυγίζει 90 κιλά ξαπλώνει ανάσκελα σε ένα στρώμα TEMPUR, σε σύγκριση με αυτό που συμβαίνει όταν αυτό το άτομο ξαπλώσει ανάσκελα πάνω σε ένα στρώμα με ελατήρια υψηλής ποιότητας. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι το στρώμα TEMPUR υπερέχει με διαφορά ως το καλύτερο, για την εκτόνωση της πίεσης στο σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου